Loading..
 

Easy Driver - Turun paras Autokoulu

Nyt on aika aloittaa autokoulu!

Miksi maksaisit ajokortista enemmän? Valitse Turun paras autokoulu, jossa laatu ja hinta kohtaavat!

Suositun autokoulumme kautta onnistuu ajokortin ajo aivan mopokortista raskaisiin luokkiin saakka. Tarjoamme opetusta melkein kaikkiin korttiluokkiin.

Löydät meidät tutusta paikasta, Maariankadulta, aivan keskustan läheisyydestä.

Uudet kurssit alkavat viikottain, järjestämme teoriatunteja etänä virtuaalisesti. Alta näet kaupungin parhaat hintamme eri kursseille.

Kursseille voit ilmoittautua suoraan hinnaston tuotesivulta


Kurssit

Liikenteen perusteet

Mikäli haluat suorittaa ajokortin (mopo/mopoauto, kevari ja henkilöauto) autokoulussa, ilmoittaudu Liikenteen perusteet kurssille. EAS- teoriatunnit on tarkoitettu ensimmäistä ajokorttia suorittaville oppilaille (esim. AM120/Mopo, AM121/Mopoauto, B/henkilöauto, A1/Kevytmoottoripyörä). Mikäli sinulla on jo jokin kortti pohjalla näitä tunteja ei ole pakko sinun suorittaa, voit jatkaa ilmoittautumisen jälkeen autokoulua riskikoulutuksen teoriatunneilla.

Riskikoulutus

Kurssille voit ilmoittautua jos sinulla on jo ajokortti (saatu ennen 1.7.2018) mutta et ole vielä suorittanut jatkovaihetta ajokorttikoulutuksesta. Sinun tulee suorittaa riskikoulutus jotta ajo-oikeutesi pysyy voimassa, väliaikainen on voimassa 2 vuotta eli tämän aikana tulee koulutus suorittaa ja todistus toimittaa Ajovarmalle. Riskikoulutus tulee suorittaa myös silloin, jos olet suorittanut jo vanhan lain mukaan harjoitteluvaiheen mutta et syventävää vaihetta.

Jos ajat korttia opetusluvalla tulee sinun suorittaa EAS-teoriatunnit jos suoritat ensimmäistä ajokorttiasi. Nämä tulee olla suoritettuna ennen ajo-opetuksen alkua. Ennen ajokoetta kaikkien opetuslupa-oppilaiden tulee suorittaa myös riskikoulutus autokoulussa!

Kysy lisää autokoululta!

Moottoripyöräkortti

Meillä Easyllä on hieno, uusittu moottoripyöräkalusto! Näitä pyöriä ei muilta autokouluilta löydy!

Uutuutena opetuskalustossamme Piaggio Medley 125 -A1 luokan automaattiskootteri. Tämän helpommaksi ei A1-kortin suorittaminen muutu.

Lisäksi käytössämme on ainoana autokouluna oma harjoittelukenttä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ajotunnit lähtevät aina kentältä, osoite Tavarakatu 1 (Koulukadun ABC-asemaa vastapäätä)

NEW! B-class courses also in English

Easy Driver offers now teaching also in English.

Online theory lessons in English

  • Basics of Traffic
  • Risk management

Seuraa teoriatunteja etänä vaikka kotisohvaltasi!

Virtuaalinen etäopetus on mahdollista myös raskaan kaluston C1, C, C1E, CE -kursseilla.

Etänä voit myös suorittaa Liikenteen perusteet EAS-teoriatunnit sekä riskikoulutukseen kuuluvat teoriatunnit, jopa päivässä! Lukujärjestyksestämme löydät kaikki tulevat kurssit. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, saat meiltä ohjeet kurssille osallistumisesta.

Raskaiden kurssit Easyllä nyt entistä edullisemmilla hinnoilla!

Etäopetusta seuraavaan kursseihin: (tsekkaa lukkareista aloitukset)

C1 & C1E opetus

CE opetus nopeutetusti (amm-pät pohjalla 5h)

C opetus


Tämän maailmanmestarin liikenteeseen kouluttaa Easy Driver


Nyt voit suorittaa A1-kortin automaattivaihteisella Piaggio Medley 125 -skootterilla! Tämän helpommaksi A1-kortin suorittaminen ei enää muutu!

Katso tulevat kurssit ja ilmoittaudu mukaan:


Virtuaalitunneille osallistuminen on helppoa, kunhan muutamat perusasiat ovat kunnossa

Tietokoneella osallistuminen:
- Koneessa on oltava mikrofoni ja kamera, selaimena käytettävä Chrome-selainta.

Puhelimella osallistuminen:
- Puhelimella tai tabletilla osallistuttaessa selaimella ei ole merkitystä. Huolehdi, että sinulla on riittävästi akkua puhelimessasi, laturi lähettyvillä ja kytke mielellään "älä häiritse"-toiminto päälle tuntien ajaksi.

Kokeile laitteesi toimivuutta testiluokassa
Testiluokassa ei järjestetä mitään opetusta, ja se on tarkoitettu vain laitteiden testaamiseen. Jos pääset sisään ja saat kameran ja mikrofonin päälle, kaikki on kunnossa ja olet valmis tulemaan varsinaisille tunneille. Varsinaisen opetusluokan linkin saat ilmoittautumisen jälkeen.


ã