Loading..
 

Easy Driver - Turun paras Autokoulu

Nyt on aika aloittaa autokoulu!

Miksi maksaisit ajokortista enemmän? Valitse Turun paras autokoulu, jossa laatu ja hinta kohtaavat!

Suositun autokoulumme kautta onnistuu ajokortin ajo aivan mopokortista raskaisiin luokkiin saakka. Tarjoamme opetusta melkein kaikkiin korttiluokkiin.

Löydät meidät tutusta paikasta, Maariankadulta, aivan keskustan läheisyydestä. Teoriatunnilla ei ahtaus ahdista, vaan käytössämme on tilavat ja uudistetut luokkahuoneet. Näissä kelpaa opiskella!

Katso Kurssit/hinnasto- välilehdestä kaupungin parhaat hintamme.

Uudet kurssit alkavat viikottain, järjestämme teoriatunteja niin paikanpäällä kuin etänä virtuaalisesti.

Kurssille voit ilmoittautua etukäteen alla olevan linkin kautta.

Lämpimästi Tervetuloa!
Laadusta emme tingi, Easy on Kingi!

 

Ilmoittaudu kursseille mukaan!

 

 

 

 

 


AJOKORTTILAKI UUDISTUI 1.7.2018.

Liikenteen perusteet, EAS- kurssi on tarkoitettu ensimmäistä ajokorttia suorittaville oppilaille (esim. AM120/Mopo, AM121/Mopoauto, B/henkilöauto, A1/Kevytmoottoripyörä)

Riskikoulutus on kurssi heille, jotka ovat saaneet ajo-oikeuden ennen 1.7.2018. eivätkä ole vielä suorittaneet jatkovaihetta ajokorttikoulutuksesta. Mikäli olet saanut kortin ennen 1.7.2018 ja et ole suorittanut mitään jatkokurssia ajokokeen jälkeen tulee sinun suorittaa riskikoulutus, jotta ajo-oikeutesi pysyy voimassa. Myös jos olet suorittanut jo vanhan lain mukaan harjoitteluvaiheen mutta et syventävää vaihetta, tulee sinun vielä suorittaa riskikoulutus.

Riskikoulutus kuuluu myös heille, jotka nyt suorittavat B-henkilöautokorttia. Mikäli olet aloittanut autokoulun ennen lakimuutosta, tulee sinun suorittaa riskikoulutus ennen ajokokeeseen menoa. Uuden lain mukaan riskikoulutus tulee olla suoritettuna jo ennen ajokoetta. Kysy lisää autokoululta!

 
 

Ajankohtaista!

Huomioithan, että lakimuutoksen myötä Ajovarman ajokorttilupahakemukset ovat muuttuneet 1.7. Uusia ajokorttilupahakemuksia on haettavissa autokoululta.

         ............................................................................

Meillä Easyllä on hieno, uusittu moottoripyöräkalusto! Näitä pyöriä ei muilta autokouluilta löydy! Lisäksi käytössämme on ainoana autokouluna oma harjoittelukenttä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ilmoittaudu kurssille mukaan!

NEW! B-class courses also in English

Easy Driver offers now teaching also in English.

Theory lessons in English @virtual class: – Basics of traffic 24.9 at 19.00 – Risk management 26.9 at 14.00

 
 

Seuraa teoriatunteja etänä vaikka kotisohvaltasi!

Virtuaalinen etäopetus on mahdollista myös raskaan kaluston C1&C, CE kursseilla. Etänä voit myös suorittaa Liikenteen perusteet EAS-teoriatunnit sekä riskikoulutukseen kuuluvat teoriatunnit, jopa päivässä! Lukujärjestyksestämme löydät kaikki tulevat kurssit. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, saat meiltä ohjeet kurssille osallistumisesta.

Raskaiden syksy Easyllä!

Turun toimistolla luokankorotukset seuraavasti:

C1E/CE ke 19.9 klo 16.30

D1/D to 20.9. klo 16.30

Etäopetusta seuraavasti:

CE opetus nopeutetusti (amm-pät pohjalla 5h) ma 24.9. klo 9.00

C1/C opetus ma 1.10. klo 9.00

 

ã