Loading..
 

Easy Driver - Naantalin paras Autokoulu


Uudet kurssit Naantalissa joka maanantai kello 16.15

Tervetuloa!

Ilmoittaudu kurssille tästä


Easy Driver palvelee nyt lähempänä sinua!

Päätimme tuoda palvelun lähemmäs ihmisiä, jotta ajokortin hankkiminen nuorille olisi helpompaa. Palvelun joustavuutta lisää mahdollisuus suorittaa autokoulun teoriaopetus virtuaalitunneilla, vaikka omalta kotisohvalta.
Virtuaaliset etäteoriatunnit voit suorittaa vaikka jopa muutamassa päivässä!

Opettajillamme on vahva paikallistuntemus alueelta. Näin varmistamme opetuksen parhaan mahdollisen laadun, juuri siellä missä sinäkin olet.

Mopon-, mopoauton sekä A1/A2/A- ajotunnit lähtevät aina Turusta harjoittelukentältämme osoitteesta Tavarakatu 1
(sijaitsee Koulukadun ABC-asemaa vastapäätä)

Naantalissa sinua palvelee Miska!

Miska-2

__________________________________________________________________________________
Kurssit:
Liikenteen perusteet:
Mikäli haluat suorittaa ajokortin (mopo/mopoauto, kevari ja henkilöauto) autokoulussa, ilmoittaudu Liikenteen perusteet kurssille. EAS- teoriatunnit on tarkoitettu ensimmäistä ajokorttia suorittaville oppilaille, mikäli sinulla on jo jokin kortti pohjalla ei sinun tarvitse käydä näitä tunteja uudelleen.

Riskikoulutus:
Mikäli sinulla on jo ajokortti (saatu ennen 1.7.2018) mutta et ole vielä suorittanut jatkovaihetta ajokorttikoulutuksesta, sinun tulee suorittaa riskikoulutus jotta ajo-oikeutesi pysyy voimassa, väliaikainen on voimassa 2 vuotta eli tämän aikana tulee koulutus suorittaa ja todistus toimittaa Ajovarmalle.

Jos ajat korttia opetusluvalla tulee sinun suorittaa EAS-teoriatunnit jos suoritat ensimmäistä ajokorttiasi. Nämä tulee olla suoritettuna ennen ajo-opetuksen alkua. Ennen ajokoetta kaikkien opetuslupa-oppilaiden tulee suorittaa myös riskikoulutus autokoulussa! Kysy lisää autokoululta!
________________________________________________________________________________________

Mahtavat tarjoushinnat kaikkiin mp-korttiluokkiin!!
Nyt jos koskaan on aika tehdä unelmista totta
ja aloittaa MP-kurssi


Nyt voit suorittaa A1-kortin automaattivaihteisella Piaggio Medley 125 -skootterilla! Tämän helpommaksi A1-kortin suorittaminen ei enää muutu!

Katso tulevat kurssit ja ilmoittaudu mukaan:


Virtuaalitunneille osallistuminen on helppoa, kunhan muutamat perusasiat ovat kunnossa

Tietokoneella osallistuminen:
- Koneessa on oltava mikrofoni ja kamera, selaimena käytettävä Chrome-selainta.

Puhelimella osallistuminen:
- Puhelimella tai tabletilla osallistuttaessa selaimella ei ole merkitystä. Huolehdi, että sinulla on riittävästi akkua puhelimessasi, laturi lähettyvillä ja kytke mielellään "älä häiritse"-toiminto päälle tuntien ajaksi.

Kokeile laitteesi toimivuutta testiluokassa
Testiluokassa ei järjestetä mitään opetusta, ja se on tarkoitettu vain laitteiden testaamiseen. Jos pääset sisään ja saat kameran ja mikrofonin päälle, kaikki on kunnossa ja olet valmis tulemaan varsinaisille tunneille. Varsinaisen opetusluokan linkin saat ilmoittautumisen jälkeen.


ã