Loading..
 

Easy Driver - Maskun paras Autokoulu

Easy Driver palvelee nyt lähempänä sinua!

Päätimme tuoda palvelun lähemmäs ihmisiä, jotta ajokortin hankkiminen nuorille olisi helpompaa. Palvelun joustavuutta lisää mahdollisuus suorittaa autokoulun teoriaopetus virtuaalitunneilla, vaikka omalta kotisohvalta.

Teoriatunnit voit siis suorittaa joko virtuaalisesti etäopetuksena, tai vaihtoehtoisesti Raision, Naantalin tai Turun toimipisteissämme paikanpäällä. Ajot omalta paikkakunnalta.

Opettajillamme on vahva paikallistuntemus alueelta. Näin varmistamme opetuksen parhaan mahdollisen laadun, juuri siellä missä sinäkin olet.

Ilmoittaudu kurssille!


Jos olet päätynyt suorittamaan ajokortin opetusluvalla, tarjoamme palveluja myös sinulle! Tutustu Easy Driverin kattaviin kotiopetukseen suunnattuihin palveluihin!

Kotiopetuspalvelut

HUOM! Etäopetusta virtuaalisesti saatavilla nyt lähes kaikissa ajokorttiluokissa! Kysy lisää 020 728 0804.

Uusia mopokursseja Raision, Naantalin ja Turun toimipisteissä. Sekä raskaan kaluston kursseja (C1&C, C1E&CE ja D1&D) Raision sekä Turun toimipisteissä. Tsekkaa lukkaristamme tulevat kurssit ja ilmoittaudu mukaan!

Tulevia virtuaalitunteja

  • Henkilöauton ja kevarikurssin aloitustunti joka maanantai klo 18.00

Etäopetusta myös MOPO, A1, A2 ja A-luokissa. Sekä Raskaan kaluston luokissa C1&C ja CE (5h teoriaa). Tsekkaa lukkaristamme uudet kurssit

Maskussa sinua palvelee Antti!

Olemme päivittäneet MP-kalustoa, näitä ei muilta autokouluilta löydy!

Honda CB 500 F

Aprilia Shiver 900

 

 

 


ã