Loading..
 

Easy Driver - Maskun paras Autokoulu

Easy Driver palvelee nyt lähempänä sinua!

Päätimme tuoda palvelun lähemmäs ihmisiä, jotta ajokortin hankkiminen nuorille olisi helpompaa. Palvelun joustavuutta lisää mahdollisuus suorittaa autokoulun teoriaopetus virtuaalitunneilla, vaikka omalta kotisohvalta.

Teoriatunnit voit siis suorittaa joko virtuaalisesti etäopetuksena, tai vaihtoehtoisesti Raision, Naantalin tai Turun toimipisteissämme paikanpäällä. Ajot omalta paikkakunnalta.

Opettajillamme on vahva paikallistuntemus alueelta. Näin varmistamme opetuksen parhaan mahdollisen laadun, juuri siellä missä sinäkin olet.

Ilmoittaudu kurssille!

 

Uusia kursseja Raision, Naantalin ja Turun toimipisteissä joka viikko. Järjestämme myös raskaan kaluston kursseja (C1&C, C1E&CE ja D1&D) Raision sekä Turun toimipisteissä, kysy lisää!

Easy Driver tarjoaa myös etäopetusta Liikenteenperusteet EAS-teoriatunneille sekä Riskikoulutuksen teoriatunneille. Etäopetusta myös Raskaan kaluston luokissa C1&C ja CE (5h teoriaa).

Tsekkaa lukkaristamme uudet kurssit

Olemme päivittäneet MP-kalustoa, näitä ei muilta autokouluilta löydy!

Honda CB 500 F

Aprilia Shiver 900

 

 

 


Nyt voit suorittaa A1-kortin automaattivaihteisella Piaggio Medley 125 -skootterilla! Tämän helpommaksi A1-kortin suorittaminen ei enää muutu!

Katso tulevat kurssit ja ilmoittaudu mukaan:


Virtuaalitunneille osallistuminen on helppoa, kunhan muutamat perusasiat ovat kunnossa

Tietokoneella osallistuminen:
- Koneessa on oltava mikrofoni ja kamera, selaimena käytettävä Chrome-selainta.

Puhelimella osallistuminen:
- Puhelimella tai tabletilla osallistuttaessa selaimella ei ole merkitystä. Huolehdi, että sinulla on riittävästi akkua puhelimessasi, laturi lähettyvillä ja kytke mielellään "älä häiritse"-toiminto päälle tuntien ajaksi.

Kokeile laitteesi toimivuutta testiluokassa
Testiluokassa ei järjestetä mitään opetusta, ja se on tarkoitettu vain laitteiden testaamiseen. Jos pääset sisään ja saat kameran ja mikrofonin päälle, kaikki on kunnossa ja olet valmis tulemaan varsinaisille tunneille. Varsinaisen opetusluokan linkin saat ilmoittautumisen jälkeen.


ã