Loading..
 

Easy Driver - Kaarinan paras Autokoulu

 

Päätimme tuoda palvelun lähemmäs ihmisiä, jotta ajokortin hankkiminen nuorille olisi helpompaa. Palvelun joustavuutta lisää mahdollisuus suorittaa autokoulun teoriaopetus virtuaalitunneilla, vaikka omalta kotisohvalta.

Opettajillamme on vahva paikallistuntemus alueelta. Näin varmistamme opetuksen parhaan mahdollisen laadun, juuri siellä missä sinäkin olet.

Uudet kurssit alkavat viikottain, järjestämme teoriatunteja niin paikanpäällä kuin etänä virtuaalisesti.

Kaarinan toimipisteessämme, Kuskinkatu 3, voit aloittaa niin mopo/mopoauto, kevari tai henkilöautokortin suorittamisen joka tiistai kello 16.15

Kursseille voit ilmoittautua etukäteen allaolevan linkin kautta 🙂

 

Ilmoittaudu kursseille tästä

 

Kaarinassa sinua palvelee Karri-Jussi

 

Lämpimästi Tervetuloa!
Laadusta emme tingi, Easy on Kingi!

 

 

 

 


AJOKORTTILAKI UUDISTUI 1.7.2018.

Liikenteen perusteet, EAS- kurssi on tarkoitettu ensimmäistä ajokorttia suorittaville oppilaille (esim. AM120/Mopo, AM121/Mopoauto, B/henkilöauto, A1/Kevytmoottoripyörä). Tällä kurssilla voit aloittaa myös jos suoritat kortin autokoulussa ja sinulla on jokin kortti pohjalla.

Riskikoulutus on kurssi heille, jotka ovat saaneet ajo-oikeuden ennen 1.7.2018. eivätkä ole vielä suorittaneet jatkovaihetta ajokorttikoulutuksesta. Mikäli olet saanut kortin ennen 1.7.2018 ja et ole suorittanut mitään jatkokurssia ajokokeen jälkeen tulee sinun suorittaa riskikoulutus, jotta ajo-oikeutesi pysyy voimassa. Myös jos olet suorittanut jo vanhan lain mukaan harjoitteluvaiheen mutta et syventävää vaihetta, tulee sinun vielä suorittaa riskikoulutus.

Riskikoulutus kuuluu myös heille, jotka nyt suorittavat B-henkilöautokorttia. Mikäli olet aloittanut autokoulun ennen lakimuutosta, tulee sinun suorittaa riskikoulutus ennen ajokokeeseen menoa. Uuden lain mukaan riskikoulutus tulee olla suoritettuna jo ennen ajokoetta. Kysy lisää autokoululta!

Ajankohtaista!

Huomioithan, että lakimuutoksen myötä Ajovarman ajokorttilupahakemukset ovat muuttuneet 1.7. Uusia ajokorttilupahakemuksia on haettavissa autokoululta.

         ............................................................................

Meillä Easyllä on hieno, uusittu moottoripyöräkalusto! Näitä pyöriä ei muilta autokouluilta löydy! Lisäksi käytössämme on ainoana autokouluna oma harjoittelukenttä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ilmoittaudu kurssille mukaan!

NEW! B-class courses also in English

Easy Driver offers now teaching also in English.

Theory lessons in English @virtual class:

– Basics of traffic 11.12 at 19.00

– Risk management 17.12 at 19.00

Seuraa teoriatunteja etänä vaikka kotisohvaltasi!

Virtuaalinen etäopetus on mahdollista myös raskaan kaluston C1&C, CE kursseilla.

Etänä voit myös suorittaa Liikenteen perusteet EAS-teoriatunnit sekä riskikoulutukseen kuuluvat teoriatunnit, jopa kahdessa päivässä! Lukujärjestyksestämme löydät kaikki tulevat kurssit.

Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, saat meiltä ohjeet kurssille osallistumisesta.

Raskaiden syksy Easyllä!

Etäopetusta seuraavasti:

C1/C opetus ti 8.1. klo 9.00

CE opetus nopeutetusti (amm-pät pohjalla 5h) ma 17.12. klo 9.00

 

ã