Loading..
 

Easy Driver - Paimion paras Autokoulu

Nyt on aika aloittaa autokoulu!

Miksi maksaisit ajokortista enemmän? Valitse paras autokoulu, jossa laatu ja hinta kohtaavat!

AJOKORTTILAKI UUDISTUI 1.7.2018.

Liikenteen perusteet, EAS- kurssi on tarkoitettu ensimmäistä ajokorttia suorittaville oppilaille (esim. AM120/Mopo, AM121/Mopoauto, B/henkilöauto, A1/Kevytmoottoripyörä)

Riskikoulutus on kurssi heille, jotka ovat saaneet ajo-oikeuden ennen 1.7.2018. eivätkä ole vielä suorittaneet jatkovaihetta ajokorttikoulutuksesta sekä myös heille, jotka nyt suorittavat B-henkilöautokorttia

Rikkomusseuranta (4h)

Määrättiinkö sinut ajokieltoon? Ajo-oikeuden palauttamiseksi sinun on käytävä rikkomusseurannan 4x45min koulutus

………………………………………….
Virtuaalinen etäopetus on mahdollista nyt raskaan kaluston C1&C, C1E ja CE kursseilla. Lukujärjestyksestämme löydät kaikki tulevat kurssit. Kurssille voit ilmoittautua allaolevan linkin kautta. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, saat meiltä ohjeet kurssille osallistumisesta.

Easy Driver palvelee nyt lähempänä sinua!

Päätimme tuoda palvelun lähemmäs ihmisiä, jotta ajokortin hankkiminen nuorille olisi helpompaa. Palvelun joustavuutta lisää mahdollisuus suorittaa autokoulun teoriaopetus virtuaalitunneilla, vaikka omalta kotisohvalta.
Teoriatunnit voit siis suorittaa joko virtuaalisesti etäopetuksena, tai vaihtoehtoisesti Salon, Liedon tai Turun toimipisteissämme paikanpäällä.

Opettajillamme on vahva paikallistuntemus alueelta. Näin varmistamme opetuksen parhaan mahdollisen laadun, juuri siellä missä sinäkin olet.Ilmoittaudu kurssille!


Jos olet päätynyt suorittamaan ajokortin opetusluvalla, tarjoamme palveluja myös sinulle! Tutustu Easy Driverin kattaviin kotiopetukseen suunnattuihin palveluihin!

Kotiopetuspalvelut

 Kysy lisää 020 728 0802

Tulevia virtuaalitunteja:

  • CE -luokankorotus nopeutetusti ( amm.pät. pohjalla/5h ):
     Ke 23.10 klo 9.00
  • C/Kuorma-auton virtuaalikurssit:
    Ti 29.10 klo 17.00
  • C1 & C1/C->C1E- luokankorotus virtuaalikurssit:
    Lokakuussa joka toinen lauantai klo 10.00

We also have theorylessons in English @virtual class:
– Basics of traffic or Risk management:  October every other Satuday at 10am


ã