Loading..
 

Easy Driver - Tampereen Energisin Autokoulu

Tervetuloa Tampereen energisimpään autokouluun!

Valitse autokoulu, jossa saat rahoillesi vastinetta!

Tavoitat meidät numerosta: 020 7280 808

Kattavat toimistoaukioloajat, ystävällinen asiakaspalvelu, mahtavat opettajat, välittävä autokoulu! Olemme kaikkea sitä ja enemmänkin.

Palvelemme reiluilla aukioloajoilla keskellä Tampereen sydäntä. Meille pääsee helposti joka suunnasta, bussit ja ratikka pysähtyvät lähes ovemme eteen.

Opettajamme ajattavat ajosi tarvittaessa koululta tai kodilta lähtevänä, joustavin ajoin. Ajatamme lähes kaikkia ajokorttiluokkia, moposta rekkaan ja kaiken siltä väliltä!

Teoriat on mahdollista käydä luokassa tai virtuaalisesti. Löydät molempien tuntien pitoaikataulut
tältä sivulta. 


Liikenteen perusteet, EAS- kurssi on tarkoitettu ensimmäistä ajokorttia suorittaville oppilaille, olit sitten ajamassa henkilöauto, mopo- tai moottoripyöräkorttia!

Riskikoulutus, on kurssi heille, jotka ovat saaneet ajo-oikeuden ennen lakiuudistusta eivätkä ole vielä suorittaneet jatkovaihetta ajokorttikoulutuksesta sekä myös heille, jotka nyt suorittavat B-henkilöautokorttia.

Teoriaopetukset ensisijaisesti virtuaalisesti, mutta myös luokassa mahdollista suorittaa. Katso alkavat kurssit!

D- ja CE-kurssit joko virtuaalisesti tai luokassa tarpeen mukaan!

Soita toimistoon, puh.020 728 0808


Virtuaalitunneille osallistuminen on helppoa, kunhan muutamat perusasiat ovat kunnossa

Tietokoneella osallistuminen:
- Koneessa on oltava mikrofoni ja kamera, selaimena käytettävä Chrome-selainta.

Puhelimella osallistuminen:
- Puhelimella tai tabletilla osallistuttaessa selaimella ei ole merkitystä. Huolehdi, että sinulla on riittävästi akkua puhelimessasi, laturi lähettyvillä ja kytke mielellään "älä häiritse"-toiminto päälle tuntien ajaksi.

Kokeile laitteesi toimivuutta testiluokassa
Testiluokassa ei järjestetä mitään opetusta, ja se on tarkoitettu vain laitteiden testaamiseen. Jos pääset sisään ja saat kameran ja mikrofonin päälle, kaikki on kunnossa ja olet valmis tulemaan varsinaisille tunneille. Varsinaisen opetusluokan linkin saat ilmoittautumisen jälkeen.


ã