Asiakaspalvelu on suljettu
Palvelemme jälleen seuraavana arkipäivänä klo 9-16.
Voit jättää meille viestin myös Facebookissa.

 

Tärkeää tietoa koskien kevättä 2020

Joudumme lopettamaan teoriatuntien lähiopetuksen koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Nyt haluamme erityisesti korostaa virtuaalikoulumme merkitystä, joka on ainut mahdollinen tapa suorittaa teoriatunnit tällä hetkellä.

Ajotunnit jatkuvat normaalisti.

Ajotunnit jatkuvat

Meillä on edelleen mahdollista suorittaa myös ajotunnit kaikissa korttiluokissa, jossa pidämme kalustostamme huolta desinfioimalla kaikki kahvat, ratit ja sisäpinnat ennen ja jälkeen ajotunteja. 

Turvallisuus tärkeintä

Meille kaikkein tärkeintä on tietenkin oppilaidemme sekä työntekijöidemme terveys ja turvallisuus. Pyrimme tekemään kaikkemme, että viruksen leviäminen saataisiin pysäytettyä ja jatkettua kuitenkin opetusta turvallisesti.

Jos koronavirus aiheuttaa muutoksia järjestelyissä, uutisoimme asiasta välittömästi nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Olemme olleet yhteydessä ja lähettäneet tarkemmat ohjeet kaikille ajotunteja jo varanneille oppilaillemme.

Nettiopetus on nyt erityisen hyvä vaihtoehto!

Virtuaalitunneille osallistuminen on helppoa, kunhan muutamat perusasiat ovat kunnossa

Tietokoneella osallistuminen:
– Koneessa on oltava mikrofoni ja kamera, selaimena käytettävä Chrome-selainta.

Puhelimella osallistuminen:
– Puhelimella tai tabletilla osallistuttaessa selaimella ei ole merkitystä. Huolehdi, että sinulla on riittävästi akkua puhelimessasi, laturi lähettyvillä ja kytke mielellään ”älä häiritse”-toiminto päälle tuntien ajaksi.

Kokeile laitteesi toimivuutta testiluokassa
Testiluokassa ei järjestetä mitään opetusta, ja se on tarkoitettu vain laitteiden testaamiseen. Jos pääset sisään ja saat kameran ja mikrofonin päälle, kaikki on kunnossa ja olet valmis tulemaan varsinaisille tunneille. Varsinaisen opetusluokan linkin saat ilmoittautumisen jälkeen.

 

ã

ã