Olemme päivittäneet MP-kalustoa, näitä ei muilta autokouluilta löydy!

Aurinko paistaa ja linnut laulaa, taitaa tulla kesä 🙂

Ja siten myös moottoripyöräkelit!

Nyt on hyvä aika aloittaa kurssin suorittaminen, jotta kerkeät saamaan kaiken irti jo tämän vuoden moottoripyöräkaudesta.
Easy Driverilla on oma harjoittelukenttä ainoana autokouluna Turun seudulla, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Koulukadun ABC-asemaa vastapäätä. Auton tai muun kulkupelin saat myös tarvittaessa hyvin parkkiin ajotuntien ajaksi. Harjoittelukentän välittömässä läheisyydessä meillä on myös oma ”mopoluola”, jossa sijaitsevat kaikki tarvittavat välineet ja varusteet. Tytöille ja pojille omat varusteet! Varusteiden vaihto sujuu siis mukavasti omassa pukeutumistilassa. Erityisesti tyttöjen tilaan on panostettu lisäämällä pientä glamouria, kristallikruunulla ja kookkaalla peilillä. Meillä ei siis tarvitse etsiä hikisiä varusteita auton takaluukusta 😉

 

Ilmoittaudu jo nyt mukaan suosituille MP-kursseillemme.

Mikäli sinulla on jo B-kortti pohjalla, uuden lakimuutoksen myötä teoriatunteja sinun ei tule suorittaa ollenkaan. Voit ilmoittautua mukaan kurssille autokoululla käymällä tai soittamalla toimipisteeseemme.

Teoriatunteja voit toki halutessasi suorittaa lisämaksusta. Yhden teoriatunnin hinta on 12 EUR. Teoriatunnit pyörivät meillä myös virtuaalisesti etäopetuksena, kysy lisää tästä toimistolta.

Kevarikurssilaiset, joilla ei ole mitään korttia pohjalla voivat aloittaa kurssin Liikenteen perusteet (EAS) kurssilla. Näitä meillä pyörii sekä paikanpäällä Raisiossa että myös virtuaalisina etäteoriatunteina.

Myös korotuskurssit A1->A2 ja A2->A-luokkiin Turussa! Kysy lisää!

Olemme päivittäneet kalustoamme! Näitä ei muilta autokouluilta löydy!

Kevarit; Honda CB125R, KTM Duke 125 ja Aprilia Tuono 125.
Ja tämän kesäkauden uutuutena Piaccio Medley 125 -A1 luokan automaattiskootteri.

Isoja pyöriä; Honda CB500F ja Aprilia Shiver 900.

Kaikki pyörät ovat uusia, helppoja käsitellä. Näillä haluaisivat ajaa kaikki 🙂

KTM Duke 125

Honda CB 500 F

Aprilia Shiver 900

 

ã

ã